Ministarstvo sporta i mladih: Info dan 17. januara – Promocije rezultata i upoznavanje sportskih i omladinskih organizacija

Ministarstvo će obezbijediti i podršku sportskim i nevladinim organizacijama kroz javne konkurse za sufinansiranje i raspodjelu sredstava koje djeluju u oblasti sporta i društvene brige o mladima.

Ministarstvo sporta i mladih i Erasmus+ kancelarija u Crnoj Gori organizuju Informativni dan, 17. januar, u cilju promocije dosadašnjih rezultata i upoznavanja sportskih i organizacija koje se bave omladinskom politikom sa novim pozivom za podnošenje projekata za još jednu podršku ovog programa.

„Prepoznat kao jedan od najvažnijih programa Evropske unije u oblasti obrazovanja, obuke, mladih i sporta, Erasmus+ Montenegro program pruža podršku relevantnim korisnicima iz omladinskog i sportskog sektora u cilju izgradnje kapaciteta“, saopštili su iz Ministarstva sports i mladih

Dodali su da će Ministarstvo obezbijediti i podršku sportskim i nevladinim organizacijama kroz javne konkurse za sufinansiranje i raspodjelu sredstava koje djeluju u oblasti sporta i društvene brige o mladima.

„Info dan prilika je za potencijalne korisnike da se bolje upoznaju sa otvorenim mogućnostima Erasmus+ programa i Ministarstva sporta i mladih, da iz prve ruke dobiju ključne informacije za podnošenje projekata, razmijene iskustva i da se umreže sa potencijalnim partnerima radi buduće saradnje“, najavili su.

Informativni dan održaće se u prostorijama Rektorata Univerziteta Crne Gore sa početkom u 10 časova, dok će narednih dana biti organizovane radionice sa predstavnicima Erasmusa+ i Ministarstva sa sportskim i omladinskim organizacijama.

Povezane vijesti

Vlada u petak o Brđaninu

Komisija proslijedila izvršnoj vlasti Šaranovićev predlog za razrješenje direktora Uprave policije Vlada Crne Gore odlučivaće na sjednici u petak o razrješenju šefa policije Zorana Brđanina,