Mladi SNP-a pitali građane: Kako želiš da izgleda Crna Gora za tebe

Njihov izborni program je, kažu, ambiciozan ali realan

Mladi Socijalističke narodne partije (SNP) juče su obilazili podgorička naselja, upoznavali građane sa programom Koalicije „Za Tebe.“ i pitali ih šta oni misle – kako treba da izgleda buduća Crna Gora – za njih.

Foto: SNP

To se navodi u saopštenju Socijalističke narodne partije.

„Koalicija „Za Tebe“ je u izborni program već inkorporirala rješenja za ključne probleme koji su nam građani predočili lično, ili telefonom kroz našu akciju „Otvorena vrata“. Veliki broj građana se javio sa problemima, predlozima, sugestijama, pitanjima, sa svima smo popričali, saslušali ih, zapisali, gdje smo mogli, odgovorili, riješili, a tamo gdje nismo, obavezali smo se da tražimo rješenja“, kažu iz Koalicije „Za Tebe“ – SNP – Demos.

Foto: SNP

Dodali su i da „Otvorena vrata“ nikako neće biti otvorena samo tokom izborne kampanje.

„Naša vrata bila su, sada su, i biće otvorena svim građanima, kazali su iz SNP-a i dodali da svim ljudima dobre volje koji žele da zajedno, kao tim, tražimo rješenja i gradimo svijetlu budućnost za našu djecu“, naveli su.

Njihov izborni program je, kažu, ambiciozan ali realan.

„Svaki korak koji smo predvidjeli našim zasnovan je na dosadašnjim postignućima kroz učešće SNP-a i Demosa u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti, temelji se na realnim osnovama, i zavisi od našeg rada i sposobnosti. A mi imamo i želju, i volju i znanje“, kažu u koaliciji „Za tebe““, navodi se u saopštenju.

Dodali su da je broj telefona 069 351 666 otvoren za sve građane svakog dana od 09-14 časova.

„Otvorena su i naša vrata, pa ako naši mladi, ili oni manje mladi, nisu još stigli do tebe, dođi ti do nas. Nazovi, svrati, pitaj, predloži. Tu smo zbog tebe i Za Tebe“, dodali su iz SNP-a.

Povezane vijesti

Danas sjednica Vlade

Vlada Crne Gore danas će održati 67. sjednicu po redu. Početak sjednice zakazan je za 11 časova Sjednicu možete pratiti uživo na našem portalu

Lokalna turistička organizacija obilježila Svjetski dan turizma

Direktor lokalne turističke organizacije Ivan Radević je čestitao svim turističkim poslenicima Svjetski dan turizma Turistička organizacija Berane je skromnim gestom- doniranjem majica Službi zaštite i spašavanja, obilježila Svjetski dan