Mreža za mlade Crne Gore: Zahvalnost potpredsjedniku Vlade Šćekiću na spremnosti da podrži predložene aktivnosti od strane krovnog reprezentativnog saveza

Potpredsjednik Vlada Crne Gore za demografiju i mlade i ministar sporta za mladih Dragoslav Šćekić, sastao se sa predstavnicima Mreža za mlade Crne Gore, generalnim sekretarom Vladimirom Perazićem i Ildom Kurpejović, asistentkinjom na projektima.

„Zahvalnost ministru Dragoslav Šćekić na izdvojenom vremenu i spremnosti da podrži predložene aktivnosti od strane krovnog reprezentativnog saveza koji se bavi omladinskom politikom Mreža za mlade Crne Gore“, istakao je generalni sekretar Mreža za mlade Crne Gore, Vladimir Perazić na svojim društvenim mrežama nakon održanog sastanka.

Na sastanku je bilo riječi o budućoj saradnji između Ministarstva sporta i mladih i krovne reprezentativne organizacije koja se bavi pitanjima mladih.

Teme su uključivale organizaciju Omladinskog parlamenta, održavanje EU Dijaloga sa mladima, Info dane o volontiranju, te aktivnost umrežavanja Omladinskih organizacija sa ciljem inkluzivnog djelovanja, kao i potrebu za ustupanjem prostora za djelovanje Mreže za mlade Crne Gore.

Ministarstvo sporta i mladih je pokazalo volju i pozitivan stav prema svim predlozima, te će se saradnja intezivirati u narednom periodu.

Sastanku su prisustvovali državni sekretar u Ministarstvu Vladimir Obradović i viši savjetnik u Direktoratu za mlade Branko Stešević.

Povezane vijesti

Hana Ljuca ĐAK generacije Beranske Gimnazije

Čestitke! Odlukom Nastavničkog vijeća JU Gimnazije “Panto Mališić”, za učenicu generacije za školsku 2023/24. godinu izabrana je Hana Ljuca. Ona je učenica IV-2 odjeljenja.