Muška rukometna reprezentacija počela pripreme za EP, u timu su beranci Mihailo, Vojislav i Slaven

Muška juniorska reprezentacija počela je pripreme za Evropsko prvenstvo za igrače do 20 godina koje se od 7. do 17. jula održava u Portugalu

Foto: Rukometni savez CG

U pitanju je generacija igrača rođenih 2002. godine i mlađih.

Foto: Rukometni savez CG

Trener Brano Božović objavio je uži i širi spisak igrača koji konkurišu za mjesto u timu koji će predstavljati našu državu na smotri 16 najboljih selekcija Starog kontinenta, među kojima su naši Beranci Mihailo Šćekić, Vojislav Vukić i Slaven Lekić.

Foto: Rukometni savez Crne Gore

Na užem spisku trenera Brana Božovića je 18 igrača koji konkurišu za mjesto u timu koji će predstavljati našu državu na smotri 16 najboljih selekcija Starog kontinenta – Vasilije Vujović, Miloš Milačić, Vasilije Pečurica, Luka Nikolić, Jovan Abramović, Arsenije Dragašević, Luka Barjaktarović, Marko Abramović, Radojica Čepić, Bogdan Mijušković, Luka Vukićević, Slaven Lekić, Mirko Latković, Vojislav Vukić, Edin Beharović, Darko Pejović, Nikola Đurković i Mihailo Šćekić.

Foto: Rukometni savez Crne Gore

Crna Gora će igrati u grupi C protiv Hrvatske, Švedske i Francuske, a plasman u glavnu rundu izboriće dvije prvoplasirane selekcije.

Foto: Rukometni savez CG

Da podsjetimo, kadetska rukometna reprezentacija Crne Gore, u čijem sastavu su igrali naši sugrađani Vojislav VukićSlaven Lekić i Mihailo Šćekić, pobjednik je Evropskog prvenstva B divizije 2021. godine, koje je održano u glavnom gradu Letonije.

Slaven Lekić, Mihailo Šćekić, Vojislav Vukić

Povezane vijesti