Najtužnija vijest – preminuo bivši crnogorski košarkaš Ivan Ćorović

Sedam dana nakon 25. rođendana, nekadašnji juniorski i mladi reprezentativac Crne Gore i kapiten mlađih kategorija Crvene zvezde, preminuo poslije duge i teške bolesti

Kad god neki sportista premine, počinju da naviru sjećanja njegovog gola, koša, poteza, asistencije…

I uglavnom se o tome priča kada neko ode na drugi svijet u poznim godinama, a vijest koja je danas stigla iz Nikšića potresla je svakog – Ivan Ćorović, nekadašnji juniorski i mladi reprezentativac Crne Gore i kapiten mlađih selekcija KK Crvena zvezda, preminuo je nakon duge i teške bolesti. Svega sedam dana nakon 25. rođendana…

Ćorović je sa sedam godina počeo da trenira košarku, a sa 16 je stigao u Beograd i postao član Crvene zvezde. Poslije je zaigrao i za prvi tim FMP-a. Dva puta je bio na korak od juniorske evropske titule.

Njegovi zdravstveni problemi počeli su 2017.godine. Čak je igrao sa tumorom na koljenu, morali su da mu amputiraju nogu, i Ivan je počeo najvažniju bitku – borbu za život.

Vratio se studijama i sa osmjehom hrabrio porodicu i prijatelje. Svi koji su znali Ivana pamtiće ga ne samo kao talentovanog košarkaša, već i kao nasmijanog mladića koji je svima bio za primjer.

Sahrana će se obaviti 13. avgusta u 15 sati u Pošćenju u Šavniku

(Vijesti)

Povezane vijesti