NENAD ČANAK IZGOVARA NEISTINE O DEŠAVANJIMA NA CETINJU

Nenad Čanak je juče gostovao u jutarnjem programu TV Prva. Tokom trajanja emisije došao je u okršaj sa voditeljem i novinarom Filipom Čukanovićem. Govorilo se o Čankovom boravku na Cetinju u vrijeme ustoličenja mitropolita Joanikija. U emisiji lider LSV optužio je voditelja da je nevaspitan, da „prelazi granicu dobrog ukusa“, a sve vrijeme ga je oslovljavao sa „mladi čovječe“.

Čanak je gostujući na televiziji PRVA rekao da nije bilo napada na policiju i da nije bilo molotovljevih koktela, kako su ranije preneli mediji, već je, policija napala ljude koji su „tamo mirno stajali“.

Voditelji su naizmjenično postavljali pitanja Čanku, koji je bio zatečen i nekoliko puta skretao pažnju na šta je dobio sugestiju istih da ne daje konkretne i jasne odgovore na njihova pitanja, i da se njegova priča ne poklapa sa uživo snimcima koje su pratili iz Cetinja.

Podsjetimo na izjavu Ivice Dalića da je Čanak dobio pare da na Cetinju podstiče nasilje.

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak izjavio je da su neredi, prilikom ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija u nedjelju na Cetinju, nastali „provokacijom policije i da je u pitanju plan Vlade Crne Gore“, na šta su mu voditelji opet skrenuli pažnju izgovarajući „pratili smo snimak uživo, nije bilo baš tako kao što kažete“.

Neposredno nakon što je napustio Cetinje, gdje je demonstrirao zbog ustoličenja mitropolita Joanikija Čanak je, izjavio da „crkva koristi suzavac umesto tamjana“.
Moramo podsjetiti i na to da je Nenad Čanak na Cetinju bio u društvu Mila Đukanovića.

Zašto Čanak tendeciozno izgovara neistinu, a snimke je javnost već vidjela? Zbog svog velikog prijateljstva sa Milom Đukanovićem?

Piše: Budim Info

Povezane vijesti

Hana Ljuca ĐAK generacije Beranske Gimnazije

Čestitke! Odlukom Nastavničkog vijeća JU Gimnazije “Panto Mališić”, za učenicu generacije za školsku 2023/24. godinu izabrana je Hana Ljuca. Ona je učenica IV-2 odjeljenja.