Nijedan poslanik SNP-a nije pomislio da izda izbornu volju svojih birača

Realno je priznati da trenutna parlamentarna većina ne funkcioniše, i da je krajnje vrijeme da se stane na kraj sa ovakvim nastupima

  • „Jučerašnji dan je samo potvrdio pobjedu od 30. avgusta, u kojoj su predstavnici građana, odnosno poslanici pokazali još jednom da su daleko iznad političke harange, vođene ovih dana protiv predstavnika partija, između ostalog i protiv SNP-a. One neuke, politički pokvarene ili nezrele, sa diletantskim poznavanjem dešavanja u Crnoj Gori valja još jednom podsjetiti da nikada niti jedan funkcioner Socijalističke narodne partije za preko dvije decenije bitisanja nije ni pomislio da prevari, izda ili proda izbornu volju naših birača“ navode iz SNP – a.

Oni ističu da je jučerašnja pomalo osiona izjava premijera Krivokapića o “pobjedi Vlade”, nažalost, u direktnom sukobu sa realnošću. Realno je priznati da trenutna parlamentarna većina ne funkcioniše, i da je krajnje vrijeme da se stane na kraj sa ovakvim nastupima. Uostalom, i izjava visokog zvaničnika EU da je “potrebna stabilna vlada, parlamentarna većina i Skupština koja će podržati napredak Crne Gore” još jednm potvrđuje ispravnost naših stavova, u pravcu stvaranja političke stabilnosti, toliko neophodne Crnoj Gori.

  • „SNP je okrenuta onome što smo obećali građanima na izborima, okrenuti smo reformama i stvaranju moderne evropske države. I juče, kao i uvijek do sada vodili smo se isključivo državnim interesima, i obećavamo da će tako biti i ubuduće, bez obzira na želje pojedinih političkih subjekata, koji uporno pokušavaju da minimiziraju ulogu i značaj naše partije“saopštili su iz SNP – a.

Zaključuju da je ignorantski odnos prema parlamentarnoj većini ne može da predstavlja izvor stabilnosti i napretka Crne Gore i da dogovor, kompromis i iznalaženje rješenja moraju biti najskoriji prioriteti za sve političke subjekte u Crnoj Gori. Vremena za čekanje ili kupovinu vremena, sve je manje, kazali su.

Povezane vijesti