NJEGOŠEV TRG DANAS MJESTO ZA MLADE

Njegošev trg je prije samo osam godina bilo mjesto koje su izbjegavali svi građani našeg grada, mjesto gdje se nužno išlo do obližnjih prehrambenih i obućarskih radnji koje su tamo postojale.

Čuveno mjesto „kod česama“ bilo je zapušteno i neprepoznatljivo.

Neosvijetljeno, zapušteno, ulice obilježene dugogodišnjim „ukrasima“ od makadama, skupljanje sumnjivih lica, sve to je odbijalo ljude od ovog mjesta u centru grada.

Njegošev trg danas odiše posebnim sjajem.

Popločanjem trga, zamjenom elektro instalacija i samim tim postavljanjem osvjetljenja, asfaltiranjem ulica, postavljanjem ivičnjaka, vraćanjem u funkciju i potpunim renoviranjem fontane i zaštitnog znaka ovog mjesta čuvenih česama vraćen je sjaj Njegoševom trgu, onakav kakav je trebao uvijek da bude.

Kafići i pabovi, knjižare i butici, mesare i pekare, frizeri i kozmetičari, ljudi spremni za provod i uživanje, sve to danas krasi naš Trg.

Organizovanjem raznih događaja kao što je „Ladica đinđuva po trgu prosuta“ dodaju posebnu notu ovom danas kulturnom mjestu.

Ovo je samo jedno u nizu mjesta u našem gradu koje danas izgleda dostojno naših građana, a sve to zahvaljujući Opštini Berane.

Očekujemo da će se nastaviti sa sređivanjem grada i da će sve više biti uređenih djelova, kako bi građani svih starosnih dobi mogli da se lijepo osećaju i uživaju.

Povezane vijesti

Lekić izlazi na crtu Đukanoviću?

Partiјe pobјednice na izborima 20. avgusta 2020. godine očigledno smatraјu da sadašnji predsјednik Crne Gore Milo Đukanović predstavlja naјveću smetnju konstituisanju njihove vlasti Dio parlamentarne