Novi trag: Danka Ilić „viđena sa dvije Rumunke u Beču“

Novi trag o nestaloj Danki Ilić pojavio se noćas u pola tri ujutru. Ona je navodno viđena u pratnji dvije rumunske državljanke u Beču.

Kako „Blic“ saznaje, u pitanju je još uvijek neprovjerena informacija da je Danka Ilić viđena u pratnji dvije rumunske državljanke u Beču.

Koliko god te informacije zvučale nevjerovatno, policija je dužna da ih provjeri jer se nijedan trag, koliko god čudan bio, ne smije ignorisati.

Tako je policija preko Interpola prije nekoliko noći uz pomoć kolega iz Bosne i Hercegovine provjerila i Tik Tok glasine da trojica muškaraca iz Bosne i Hercegovine znaju gdje je nestala Danka i da su za nju tražili 25.000 eura otkupa.

Provjerom je ustanovljeno da ta informacija nije tačna, a trojica uhapšenih muškaraca su posle provjere pušteni na slobodu.

Podsjetimo, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je na aerodromu Pukovnik-pilot Milenko Pavlović u Batajnici naveo da se pojavio novi trag u potrazi za Dankom Ilić.

– Hoću da se zahvalim policiji koja danonoćno radi. Kada se u pola tri kao noćas pojavio novi trag, oni izvijeste i mene. Do pola pet su svi na svojim mjestima. Svaka im čast na posvećenosti, koliko se ljudi bore za jedan divni život. Svakog bogovetnog dana. Nadam se da će uspjeti da rasvijetle i taj slučaj – rekao je Vučić.

Profili majke Danke Ilić

Pored vještačenja telefona Ivane, majke nestale Danke Ilić, pripadnici MUP-a navodno su izvršili uvid i u nekoliko njenih profila na društvenim mrežama.

Policija je u petak sa majkom dvogodišnje Danke Ilić išla na mjesto gdje je djevojčica nestala, da im pokaže svaki korak i detalj tog dana.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13.45 časova, a u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep

Povezane vijesti