Novoizabrani potpredsjednici Opštine Berane odmah nakon imenovanja obmanuli javnost

Novoizabrani potpredsjednici nisu ni stupili na dužnost a već obmanjuju narod i izokreću jasno izgovorene riječi

Nova vladajuća većina Opštine Berane zajedno sa DPSom glasali za predsjednicu OIK iz redova DPS-a

Naime, odbornica OO Socijalističke narodne partije Berane, Mira Paunović je u svom obraćanju, a ispred odborničkog kluba SNPa tražila od predsjednika Vuka Todorovića (DF) i novoizabranih potpredsjednika (Demokrate, pokret Berane sad) da izađu sa planom rada za naredni period, a njima je samo par minuta nakon njenog obraćanja i samo par minuta nakon njihovog izbora bilo dovoljno da obmanu javnost i kažu da je tražila „plan oporavka“ što je notorna neistina. U šta se naši građani mogu uvjeriti slušanjem i gledanjem snimka same sjednice koja se održala danas u Beranskom parlamentu.

Prije svega bih rekao a i tvrdim da će im Plan oporavka trebati upravo u onim sekretarijatima i službama koje su oni vodili (Demokrate) u predhodnom periodu i pored naših čestih upozorenja, ali ćemo to naknadno i dokumentovano prezentirati“ kazao je predsjednik OO SNPa Tihomir Bogavac.

Pritom, oni koji govore o izdaji, baš oni, Demokrate, Ujedinjena Crna Gora, pokret Berane sad, Demokratski front, Prava Crna Gora, danas su zajedno sa DPSom izglasali predsjednicu OIK-a iz redova Demokratske partije socijalista (DPS) kao i nove članove, iako se zna da bez nove parlamentarne većine bi to bilo nemoguće.

Socijalistička narodna partija nije učestvovala u IZDAJI građana Berana i nije glasala za ovakav sastav OIK-a.

Prvog dana imenovanja, a prije stupanja na dužnost potpredsjednici srljaju u propast

Povezane vijesti

UP objavila hronologiju dešavanja na Cetinju

„U interesu javnosti, ukazujemo da na osnovu prikupljenih saznanja postoje indicije, zasnovane na iskazima lica iz neposrednog okruženja V.B., koje su ukazivale na promjene u