Od danas spisak firmi koje ilegalno iskopavaju šljunak će biti javan

Premijer Dritan Abazović je kazao da su anstavljene aktivnosti Uprave policije na lokalitetu koji je sporan i da je dogovoreno da kreće video nadzor od naredne sedmice.

-Kreće akcija Ministarstva odbrane, nastavlja se akcija Uprave policije..Zatražio sam da se dokument objavi javno da građani vide sve firme transparentno koje ilegalno iskopavaju šljunak. Danas ide objava…-kazao je Abazović.

On je najavio da će se danas javno objaviti dokumenat Ministarstva ekologije, prostornog planiranja i urbanizma kako bi građani vidjeli sve firme koje rade nelegalnu eksploataciju šljunka na teritoriji cijele Crne Gore.

„Nama više da prezamo u odnosu na bilo koga, nego svakoga imenom i prezimenom i njegov status“, rekao je Abazović, koji je kazao da je Uprava policije imalo i jutros aktivnosti vezane za eksploataciju.

On je kazao da nakon što se riješi pitanje eksploatacije šljunka kreće se u akciju vezanu za nelegalnu eksploataciju šuma.

Tok sjednice pratite uživo:

Povezane vijesti

Nastavljen pad cijena žitarica

Cijena kilograma pšenice pala na 22 centa, na najniži nivo za godinu i po. Značajan pad i cijena vještačkog đubriva Cijena pšenice na regionalnoj Produktnoj