Odložena sjednica u Ujedinjenim nacijama o Srebrenici!

Predsjednik Srbije će u Kotoru učestvovati na Samitu lidera Zapadnog Balkana

Najvjerovatnije će doći do odlaganja sjednice UN o Srebernici zakazane za 22. maj, prenose srpske agencije a pomjeranje sjednice u Ujedinjenim nacijama znači da će predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ići u Kotor sa ministrom finansija Sinišom Malim, kao i ministarkom za evropske intergacije Tanjom Miščević.

Predsjednik Srbije će u Kotoru učestvovati na Samitu lidera Zapadnog Balkana, prenosi Borba

Podsjetimo, Samit lidera Zapadnog Balkana i Evropske unije biće održan u Kotoru 16. maja, a lideri regiona, predstavnici Evropske unije i Sjedinjenih Američkih Država razmatraće Plan rasta za Zapadni Balkan.

Kako je objavljeno na sajtu Vlade Crne Gore, među učesnicima će biti i visoki predstavnik Evropske unije za spoljnu politiku i bezbjednost Žozep Borelj i pomoćnik američkog državnog sekretara zadužen za Evropu i Evroaziju Džejms O’Brajen.

Samit se organizuje pod sloganom „Jedan region, zajednička vizija” (One region, common vision), a domaćin samita biće predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić

Povezane vijesti

Bora Đorđević posjetio manastir Ostrog

Danas je frontmen legendarnog beogradskog rok benda “Riblja čorba” Bora Đorđević posjetio manastir Ostrog. Đorđevića je primio Sergije (Rekić) iguman manastira Ostrog, kome je kultni