U Beranama održan novogodišnji koktel najvećeg Opštinskog odbora u Crnoj Gori

„Kada sumiramo utiske iz 2023. godine, ponosni smo na sve odluke koje smo donijeli, a u 2024. godini nastavljamo još odlučnije i bolje. Siguran sam da će Socijalistička narodna partija ubrzo biti nosilac vlasti u Beranama i da ćemo ovom gradu vratiti stabilnost kakvu je imao u periodu od 2014. do 2022. godine“, kazao je potpredsjednik Vlade Šćekić

SNP Berane

U prisustvu potpredsjednika Socijalističke narodne partije, potpredsjednika Vlade za demografiju i mlade i ministra sporta i mladih, Dragoslava Šćekića, predsjednika OO SNP Berane, Ivana Radevića, bivših predsjednika OO SNP Berane, Rada Vojvodića i Tihomira Bogavca, velikog broja predstavnika vrha partije, članova i simpatizera SNP, kao i prijatelja iz različitih sfera društvenog života, održan je novogodišnji koktel Opštinskog odbora SNP Berane.

Veliki broj simpatizera i članova Socijalističke narodne partije okupio se danas u prostorijama Opštinskog odbora kako bi ispratili godinu za nama i sumirali utiske rezultata rada partije, spremni da nove političke izazove u narednoj godini dočekaju još odlučnije i bolje.

Prisutnim su se obratili potpredsjednik SNP Crne Gore Dragoslav Šćekić i predsjednik Opštinskog odbora Ivan Radević.

Iskristalisalo se dosta toga na političkoj sceni. Socijalistička narodna partija pokazala je još jednom stabilnost i ozbiljnost. Da Socijalistička narodna partija nije bila dio 43. Vlade i sada dio 44. Vlade, ne bi bilo ni Temeljnog ugovora, ni popisa stanovništva, Zakona o porijeklu imovine, povećanja plata, penzija, socijalnih davanja, većih ulaganja u zdravstvo, većeg ulaganja u mlade i sport, i na sve to smo ponosni. Temeljno i odlučno ispunili smo sve ono što smo obećali. Kada sumiramo utiske iz 2023. godine, ponosni smo na sve odluke koje smo donijeli, a u 2024. godini nastavljamo još odlučnije i bolje. Siguran sam da će Socijalistička narodna partija ubrzo biti nosilac vlasti u Beranama i da ćemo ovom gradu vratiti stabilnost kakvu je imao u periodu od 2014. do 2022. godine“, istakao je potpredsjednik Vlade gospodina Dragoslav Šćekić.

Potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade, ministar sporta i mladih i potpredsjednik SNP-a Dragoslav Šćekić na koktelu OO SNP Berane, foto: Budim info

Dodao je da će u 2024. godini nastaviti sa podmlađivanjem partije, ali i sa promjenama koje su potrebne kako cijelom društvu tako i partiji.

„Nastavićemo i da čuvamo ljude koji su se decenijama borili za bolje život naših građana. Svi zajedno, kao tim, jer to smo uvijek i bili nastavićemo da unapređujemo i gradimo bolju budućnost kako za građane Berana, tako i za građane Crne Gore“, zaključio je potpredsjednik Vlade.

SNP Berane

Predsjednik OO SNP Berane Ivan Radević zahvalio se prisutnima na doprinosu koji su dali u godinu u izmaku, koji su se svim srcem trudili i bili sve vrijeme uz Socijalističku narodnu partiju, uprkos teškom političkom periodu i svim izazovima koji su nas dočekivali na političkoj sceni.

Ivan Radević, predsjednik OO SNP Berane

Na kraju poželjeli su srećnu i uspješnu Novu godinu, vjernicima srećne Božićne praznike, da ih svi provedu u miru i porodičnom skladu.

Žene OO SNP Berane

Povezane vijesti

Preminula porodilja u Nišu

Tridesetogodišnja porodilja L.S. preminula je u Klinici za ginekologiju u Nišu, nakon što joj je prethodno urađen carski rez u leskovačkoj bolnici. Kako prenosi RTS,