Ognjen Jokić, Matija Furundžić, Stefan Šebek i Milovan Milić – momci iz BP osvojili COK 3X3 dječiju ligu

Nakon uspješno organizovanih dječijih turnira u Portonovom, Nikšiću, Mojkovcu, Žabljaku, Pljevljima, Bijelom Polju, kvalifikacijama Podgorica i jug – završnica ovogodišnje COK 3X3 dječije lige 2K23 završena je ovog vikenda u Podgorici.

Ognjen Jokić

Prvo mjesto u uzbudljivom finalu osvojila je ekipa E-ROMA koja je debitovala na turniru u Bijelom Polju, a sastav ekipe čine Ognjen Jokić, Matija Furundžić, Stefan Šebek i Milovan Milić.

Drugo mjesto izborila je ekipa koja je osvojila kvalifikacije za južnu regiju – Lovćen u sastavu: Vukašin Vujović, Đorđe Doderović, Nikola Pejaković i Pavle Vujović
Treće mjesto pripalo je ekipi iz Podgorice – Doktorima u sastavu: Filip Vukmirović, Nikita Stankovi, Aleksa Radošević i Aleksa Šapić.
“Cilj “COK 3X3 dječije lige” je prije svega promocija sporta i olimpijskih vrijednosti kroz 3X3 takmičenje, a za predavanja i radionice bili su zaduženi crnogorski olimpijci.

Uz puno priče, osmjeha, anegdota naši budući šampioni su se družili sa već dokazanim sportskim asovima. Rezultati to potvrđuju ono što svi odavno i znamo – da je Crna Gora sportska zemlja, a košarka je jedan od najpopularnijih sportova među najmlađim starosnim grupama”, saopštili su organizatori.

Povezane vijesti