OIK potvrdio svih sedam izbornih lista u Petnjici – SNP, DPS, BS, DCG, SD i SDP

Opštinska izborna komisija potvrdila je svih sedam izbornih lista. Nakon što su juče potvrđene liste Stranke pravde i pomirenja i Socijaldemokratske partije, OIK je danas dao zeleno svjetlo i na ostalih pet lista.

U Petnjici će na izborima nastupiti Socijalistička narodna partija (lista “Časno za Petnjicu – SNP”), Bošnjačka stranka (lista “Bošnjačka stranka – Ispravno za Petnjicu”), Demokratska Crna Gora (lista “Dr Albin Ćeman – Demokrate – Nova snaga”), Demokratska partija socijalista (lista “Ponosna Petnjica! Ponosna Crna Gora”), Socijaldemokrate (lista “Petnjica mora bolje”), Socijaldemokratska partija (lista “SDP – Svim srcem za Petnjicu”), i Stranka pravde i pomirenja (lista “Samo pravo”).

Na području Opštine Petnjica je 6.241 birač, te ukupno 18 glasačkih mjesta. Njihovi će glasovi odlučiti o tome ko će sve biti u sljedećem sazivu lokalnog parlamenta, u kojem će biti 31 odbornik.

Povezane vijesti

U Kolumbiji ubijen Žabljačanin

Pogođen je sa tri hica, a tamošnje vlasti pokušavaju da identifikuju ubice uz pomoć snimaka sa nadzornih kamera Žabljačanin S.M ubijen je juče oko podne