OPŠTINA BERANE ASFALTIRALA PUT U SELU GLAVACA

U Mjesnoj zajednici Lubnice, u selu Glavaca, posredstvom mehanizacije Agencije za izgradnju i razvoj , Opština Berane asfaltirala je putni pravac pored groblja do crkve u dužini od 200 metara. Ovom akcijom je obuhvaćeno i asfaltiranje platoa ispred crkve.


Predsjednik Opštine Tihomir Bogavac sa potpredsjednikom Darkom Stojanovićem obišao je ovu Mjesnu mjesnu zajednicu i radove koji su prethodnih dana sprovedeni:,, Iako je trenutna finansijska situacija lokalne uprave loša i obzirom da su sredstva koja smo dobili od  Direkcije javnih radova minimalna, trudimo se da sprovodimo aktivnosti na poboljšanju saobraćajne infrastrukture na seoskom području, a ubrzo i u gradskoj zoni“- istakao je Bogavac i naglasio da će se Opština Berane potruditi da dovrši započete radove na uređenju saobraćajne infrastrukture, koji su ostali nedovršeni propustima izvođača radova.

Povezane vijesti

Vučić: Pozivam na mir

Kako je istakao, od početka ove godine šest osoba je upucano, od kojih dvoje djece Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je u intervjuu za Si-En-En rekao