OPŠTINA BERANE ULAŽE U OBRAZOVANJE

Predsjednik Opštine Berane Tihomir Bogavac i savjetnik za društvene djelatnosti u Službi predsjednika Zoran Jojić uručili su juče Gimnaziji “Panto Mališić” muzičku miksetu sa propratnom opremom, za potrebe muzičkog obrazovanja i rada školskog benda “ALT”.

„ U cilju doprinosa obrazovnom sistemu i ubuduće ćemo nastaviti sa ovakvim akcijama. Obrazovanje, je najvažnija karika u formiranju ličnosti svakog mladog čovjeka. S tim u vezi, Opština Berane želi da ovakvim akcijama podstakne sve mlade ljude da uče, jer znanje i obrazovanje su temelj društva“ – kazao je predsjednik Bogavac.

Direktor Gimnazije Momčilo Radojević zahvalio se na vrijednoj opremi koju je Opštine Berane predala na korišćenje Gimnaziji. Kako je kazao, oprema će unaprijediti časove Muzičkog vaspitanja ali i rad školskog benda “ALT”.

“Cijenimo napore Opštine Berane da doprinese boljem ambijentu i radu u svim obrazovnim ustanovama u opštini, shodno mogućnostima”- kazao je Radojević.

Članovi školskig benda “ALT”, u znak zahvalnosti, u školskom amfiteatru izveli su kratak muzički program.
Sastanku su prisustvovali profesor istorije i mentor školskog benda “ALT” Dragan Bubanja, profesor hemije Radoš Raičević i savjetnica u Službi predsjednika Opštine Ivana Milošević.

Povezane vijesti

Promjenljivo i dosta toplo do 30 stepeni

Na sjeveru Crne Gore danas promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i dosta toplo vrijeme. Na jugu promjenljivo oblačno uz duže sunčane periode, a lokalno je