Opština – OSCG: Podrška projektu besplatne škole odbojke

Radnoj posjeti Opštini Berane danas su boravili predsjednik Odbojkaškog saveza Crne Gore, g-din Cvetko Pajković i g-din Igor Vušurović, saradnik za razvoj odbojke u OSCG.

Potpredsjednik Opštine, g-din Darko Stojanović je pozdravio akciju OSCG koja se tiče promocije odbojke u školama na sjeveru Crne Gore i iskazao spremnost podrške istoj i istovremeno upoznao predstvnike OSCG sa stanjem u oblasti sporta i sportske infrastrukture u opštini Berane.

Predsjednik OSCG g-din Cvetko Pajković je izložio projekat besplatne škole odbojke, koji je u koordinaciji sa Upravom za sport i mlade Vlade Crne Gore i Ministarstvom prosvjete, nauke, kulture i sporta, obezbijedio besplatne termine i učešće i 14 profesora fizičkog vaspitanja koji će sprovoditi treninge u cilju osmišljavanja novih muških odbojkaških klubova za osam opština na sjeveru Crne Gore.

Saradnik za razvoj odbojke u OSCG g-din Igor Vušurović je istakao važnost animiranja i stvaranja muških odbojkaških klubova, jer je odbojka kao sportska disciplina veoma kompleksna a smatra da potencijama među mladima i da ga treba iskoristiti.

V.d. sekretara Sekretara za sport, kulturu, omladinu i saradnju sa NVO, g-din Damjan Ćulafić je izrazio zadovoljstvo današnjiim sastankom i pozdravio ovu akciju. Uvjeren je da će Opština svoju spremnost iskazati kroz podršku ovom projektu.

Sastanku je prisustvovala i šefica Kabineta predsjednika Opštine, Dubravka Jovančević.

Povezane vijesti

Lekić izlazi na crtu Đukanoviću?

Partiјe pobјednice na izborima 20. avgusta 2020. godine očigledno smatraјu da sadašnji predsјednik Crne Gore Milo Đukanović predstavlja naјveću smetnju konstituisanju njihove vlasti Dio parlamentarne