Paunović: Bio je osnovni red da ministarka Bratić bude danas u Skupštini

Naša beranka, poslanica u Skupštini Crne Gore, Milosava Paunović (SNP) smatra da kad je tako važna tema na dnevnom redu, bio „osnovni red“ da ministarka Bratić danas bude sa njima u Skupštini i da „konačno rasprave o nekim stvarima koje smatramo da jesu ili nisu bile u redu u radu njenog ministarstva za ovo vrijem“

„Kada je gospođa ministarka došla na to mjesto, kao partija i građani smo bili zadovoljni. Međutim, nakon isteka roka upisa u osnovne i srednje škole, to je počelo da se mijenja. Htjela sam kada je počeo taj problem da iznesem mišljenje, ali iz nekog kolegijalnog osjećaja prema njoj i poštovanja, a i na nagovor mog predsjednika partije, jer je SNP bila ta koja je ovu gospođu štitila od početka njenog rada do danas, što se nije uzvratilo istom mjerom“ saopštila je Paunović.

Ona je kazala da će govoriti o konkretno problemu iz Berana – Srednje medicinske škole „Dr Branko Zogović“ i Srednje stručnoj školi „Vukadin Vukadinović“.

Kako je kazala, nekoliko profesora iz tih škola su pokušavali da „dođu“ do ministarke, da porazgovaraju sa njom i da iznesu višegodišnje probleme, ali bezuspješno.

Povezane vijesti