PAUNOVIĆ: NAROD CRNE GORE JE MNOGO PUTA POKAZAO SUPERIORNOST NA HUŠKAČKE PORUKE, BIĆE TAKO I OVOG PUTA


Poslanica u Skupštini Crne Gore Milosava Paunović objavila je svoj stav, na ličnom Facebook profilu, povodom predstojećeg Ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija, kao i komentara Mila Đukanovića u vezi sa istim. Njenu objavu vam prenosimo u cjelosti:


„Da li je „gotov“ ? „Gotov“ je!! I to bi bio možda najveći boljitak tokom protekle godine. Da li sloboda umije da pjeva kao što su sužnji pjevali o njoj? –  I ne baš.Uglavnom, u susret ustoličenju Mitropolita Joanikija Mićovića zakazanom na Cetinju, isti ovaj koji je ljubio ruke i krstove Mitropolitu Amfilohiju, lomio pogače i obećavao sigurnost Srpske pravoslavne crkve sve dok je njega…Sada najavljuje svoj dolazak na Cetinje ali kao protestant, sa kako on kaže većinskom Crnom Gorom (opet ne zna da računa osim za svoj džep). .. Na protestima koje sam organizuje i na taj način pokušava, zajedno sa svojim poslušnikom i „spoljnim momkom“ Veselinom Veljovićem(koji da je pravosuđe principijelno i da postupa isto kao prije godinu dana) bi istog trena posle pozivanja na neposlušnost organima MUP-a bio uhapšen, će pokušati da izazove ono za šta je specijalizovan – bratomržnju!
Ali narod Crne Gore je mnogo puta pokazao superiornost u odnosu na ovakve huškačke poruke a tako će biti i ovaj put. Neće da može više ova deplasirana smiješna priča, pritom „prežvakana“ mnogo puta.
S anđelima samo i na zdravlje nam svima 05. septembar,  po pravilima koje je odredila SPC, kojoj to i pripada i uz poštovanje epidemioloških mjera radi svih nas!“

Piše: Budim info

Povezane vijesti