Počela rekonstrukcija puta od Lepenca do Ribarevina

Počeli su radovi na rekonstrukciji dionice puta od Lepenca do Ribarevina u dužini od 12,8 km

Ovo je sastavni dio rekonstrukcije magistranog puta Lepenac – Ribarevina – Poda – Berane koja je počela u avgustu prošle godine.

Radulović je kazao da je vrijednost cjelokupnog projekta skoro 36 miliona eura, a radovi bi trebalo da budu završeni do avgusta 2025. godine.

– Završetkom rekonstrukcije ovog putnog pravca imaćemo put koji svojim elementima i kvalitetom izgradnje predstavlja modernu i bezbjednu saobraćajnicu, koja će omogućiti udobnije, bezbjednije i ekonomičnije putovanje lokalnog stanovništva i odvijanje saobraćaja u tranzitu – rekao je Radulović koji je posjetio gradilište.

Ministar je zahvalio učesnicima u saobraćaju na razumijevanju zbog sporijeg odvijanja saobraćaja i zastoja, ali je najavio i nove investicije na sjeveru zemlje.

– Pored početka izgradnje dionice autoputa Mateševo-Andrijevica,  možemo očekivati početak radova na putnom pravcu Bijelo Polje-Dobrakovo, što će uz završetak projekta Rožaje–Špiljane i Lubnice-Jezerine, značajno unaprijediti putnu infrastrukturu i ukupan razvoju ovog dijela Crne Gore,”  zaključio je Radulović.

Povezane vijesti

Uhapšena Direktorica ASK-a Jelena Perović?

Direktorica Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelena Perović uhapšena je danas u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO)? Službenici SPO ušli su jutros sa nalogom za

Pretres u prostorijama ASK-a

Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) ušli su jutros sa nalogom za pretres u zgradu Agencije za sprječavanje korupcije (ASK). SPO je blokirao zgradu i u