Podgorica: Uhapšene tri osobe, policija oduzela oružje i drogu

U akciji na Koniku uhapšeni E.R. (24) i D.M. (16) a u Zeti B.S. (48)

Podgorička policija u dvije odvojene aktivnosti, obavila je pretrese kojima su, kako je saopšteno iz Uprave policije, pronašli oružje i drogu.

Foto: Uprava policije

Kako je saopšteno iz Uprave policije, tri osobe su uhapšene zbog sumnje da su izvršile krivična djela.

Iz policije je saopšteno da je u naselju Konik obavljen prestres stana i drugih prostorija koje koristi E.R. (24) iz Podgorice.

Foto: Uprava policije

Prilikom pretresa policija je pronašla i oduzela startni pištolj, 28 zamotuljaka sa sadržajem opojne droge marihuana i vagu za precizno mjerenje. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da dio zamotuljaka sa sadržajem marihuane pripada maloljetnom D.M. (16) iz Podgorice. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se E.R. i D.M. liše slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga„, navodi se u saopštenju.

Dodaju da je po naredbi nadležnog sudije, obavljen pretres stana i drugih prostorija koje koristi B.S. (48), u Zeti.

Pretresom je policija pronašla i oduzela lovačku pušku kalibra 12mm sa 112 patrona u ilegalnom posjedu. B.S. je po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija„, saopšteno je iz policije

Povezane vijesti

UP objavila hronologiju dešavanja na Cetinju

„U interesu javnosti, ukazujemo da na osnovu prikupljenih saznanja postoje indicije, zasnovane na iskazima lica iz neposrednog okruženja V.B., koje su ukazivale na promjene u