Policajac prevozio 6.000 paklica cigareta bez akciznih markica?

Pripadnici Uprave policije u Nikšiću su protiv dvije osobe, od kojih je jedna službenik policije, podnijeli krivičnu prijavu zbog nedozvoljene trgovine a protiv jedne osobe prodnijeli krvičnu prijavu zbog falsifikovanja novca.

-Krivična prijava je podnijeta protiv službenika Uprave policije M.J. (42) iz Nikšića i Z.A. (53) iz Nikšića zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljena trgovina. Naime, oni su prevozili 6.000 paklica cigareta bez akciznih markica a u cilju dalje preprodaje kako bi sebi pribavili protovpravnu imovinsku korist-navode iz Uprave policije.

Osim toga, krivična prijava je podnijeta protiv E.C. (32) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje novca.

-On je djelo izvršio na način što je stavio falsifikovanu novčanicu u opticaj, znajući da je lažna, prilikom kupovine mobilnog telefona. Mobilni telefon je vraćen vlasniku-navode iz UP.

Povezane vijesti

Pretežno sunčano, do 28 stepeni

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, a najviša temperatura vazduha iznosiće 28 stepeni. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, poslijepodne