Policajac prevozio 6.000 paklica cigareta bez akciznih markica?

Pripadnici Uprave policije u Nikšiću su protiv dvije osobe, od kojih je jedna službenik policije, podnijeli krivičnu prijavu zbog nedozvoljene trgovine a protiv jedne osobe prodnijeli krvičnu prijavu zbog falsifikovanja novca.

-Krivična prijava je podnijeta protiv službenika Uprave policije M.J. (42) iz Nikšića i Z.A. (53) iz Nikšića zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljena trgovina. Naime, oni su prevozili 6.000 paklica cigareta bez akciznih markica a u cilju dalje preprodaje kako bi sebi pribavili protovpravnu imovinsku korist-navode iz Uprave policije.

Osim toga, krivična prijava je podnijeta protiv E.C. (32) iz Nikšića zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje novca.

-On je djelo izvršio na način što je stavio falsifikovanu novčanicu u opticaj, znajući da je lažna, prilikom kupovine mobilnog telefona. Mobilni telefon je vraćen vlasniku-navode iz UP.

Povezane vijesti

Lekić izlazi na crtu Đukanoviću?

Partiјe pobјednice na izborima 20. avgusta 2020. godine očigledno smatraјu da sadašnji predsјednik Crne Gore Milo Đukanović predstavlja naјveću smetnju konstituisanju njihove vlasti Dio parlamentarne