Potpredsjednik Vlade Šćekić sa studentima UCG proveo Međunarodni dan studenata: Spremni za nove poduhvate!

Država treba da uloži dodatni napor da kroz kontinuiran dijalog osluškuje potrebe i probleme mladih i da pristupi njihovom adekvatnom rješavanju, kazao je potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih, Dragoslav Šćekić.

Foto: Vlada Crne Gore

Međunarodni dan studenata obilježen je u petak 17. novembra u Rektoratu Crne Gore, a kojim povodom je prisustvovao potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih, Dragoslav Šćekić.

On je čestitao Međunarodni dan studenata, navodeći da je uvjeren da će studenti, predanošću, znanjem, vještinama i inovativnim idejama, biti važan segment u sistemu.

Foto: Vlada Crne Gore

On je Međunarodni dan studenata proveo sa studentima Univerziteta Crne Gore, gdje je istakao da se spremaju za nove poduhvate.

„Sa studentima je uvijek posebno. Spremni za nove poduhvate“ naglasio je potpredsjednik Vlade na svojim društvenim mrežama u opisu fotografija sa studentima.

„Na ovaj dan, koji je upravo posvećen vama na kojima počiva društvo, želim vam da nastavite sticati nova znanja koja će vas odvesti ka profesionalnom uspjehu“, rekao je potpredsjednik Šćekić

Foto: Vlada Crne Gore

On je kazao da studenti, koji čine dio populacije koja teži novim znanjima, vještinama i dostignućima, takođe predstavljaju i simbol promjena u društvu.

Povezane vijesti