Predao se osumnjičeni za ubistvo D.Š

Sinoć je u jednom ugostiteljskom objektu ispod stadiona pod Goricom došlo do upotrebe vatrenog oružja, kojom prilikom je od posledica ranjavanja smrtno stradao D.Š.

I.N, koji je osumnjičen za ubistvo D.Š, predao se jutros oko četiri sata policiji. Nakon ubistva viša državna tužiteljka Andrijana Nastić saslušavala je svjedoke. Policija je izuzeti i snimke sa nadzornih kamera.

Prema nezvaničnim informacijama prije ubistva došlo je do sukoba između I.N. i D.Š.

Podsjetimo, sinoć je u jednom ugostiteljskom objektu ispod stadiona pod Goricom došlo do upotrebe vatrenog oružja, kojom prilikom je od posledica ranjavanja smrtno stradao muškarac. Pucnjava se dogodila kod kafića Barli.

„U jednom ugostiteljskom objektu ispod stadiona pod Goricom došlo do upotrebe vatrenog oružja, kojom prilikom je od posledica ranjavanja smrtno stradao D.Š.“ saopštrno je sinoć nezvanično iz policije.

Dežurna tužiteljka VDT-a obavila je uviđaj koji je bio završen oko 2 sata nakon ponoći. Tijelo stradalog poslato je na obdukciju.

Sprovode se policijsko tužilačke aktivnosti na rasvjetljavanju okolnosti pod kojima se desio događaj. Naložena je obdukcija tijela stradalod D.Š. (40)“ navela je Nastić.

Policija je bila blokirala šire lice mjesta, prisutni su bili i službenici interventne jedinice policije, a inspektori su legitimisali prolaznike. Takođe, uzete su izjave od lica za koja se pretpostavlja da su se u trenutku izvršenja krivičnog djela zatekla na licu mjesta. Izdato je  bilo i naređenje da se pokrije i Željeznička, kao i Autobuska stanica u Podgorici.

Ulice oko lica mjesta su blokirane i patrole policije vrše nadzor i kontrolu. Ispred lokala su bili vidljivi polomljene stolice.

(Dan)

Povezane vijesti