Predsjednik MO SNP Park – Berane: Hvala svim biračima koji su nas podržali na parlamentarnim izborima

Labudović je pozvao birače i simpatizere Socijalističke narodne partije, da i u nedelju na ponovljenim izborima u Tuzima, Kolašinu i Cetinju, daju svoj glas SNP – Demos „Za tebe“ broj 4, kako je kazao, da bi osvojili treći mandat – „i još čvršće nastavili da koračamo putem oporavka Crne Gore, jer smo u proteklih godinu dana pokazali da možemo! Za bolju i ljepšu Crnu Goru, za tebe!“

Predsjednik Mjesnog odbora SNP Park Berane uputio je zahvalnicu građanima i svojim simpatizerima na podršci koju su Socijalističkoj narodnoj partij nesebično pružili na parlamentarnim izborima, održanim 11. juna, i što su sve vrijeme srcem bili dio tima.

“Socijalistička narodna partija je ozbiljna, stabilna, snažna, građanska partija, to smo zajedno sa svima vama časno, čvrsto i istrajno dokazali.Naša snaga ste upravo vi!“ kazao je Labudović.

On je istakao da su građani mjesne zajednice Park, kao i drugih mjesnih zajednica u našem gradu i državi pokazali svoje dostojanstvo, i to kako se postaje još jači kada je najteže.
„U ovim teškim okolnostima i vremenu u kojem smo se našli, zajedno smo pokrenuli našu partiju naprijed, još snažnije i bolje, onako kako rade pravi i časni ljudi. Postigli smo veliki uspjeh na parlamentarnim izborima, u trenutku kada su svi očekivali naš pad, a mi smo još jednom pokazali da smo partija čistog srca i da samo zajedno možemo ostvariti velike uspjehe i ciljeve na putu koji je pred nama.
Hvala vam što ste dio nas!“ kazao je oredsjednik MO SNP Park – Berane.
On je dodao da se raduje novim zajedničkim pobjedama!

Takođe, pozvao je birače i simpatizere Socijalističke narodne partije, da i u nedelju na ponovljenim izborima u Tuzima, Kolašinu i Cetinju, daju svoj glas SNP – Demos „Za tebe“ broj 4, kako je kazao, da bi osvojili treći mandat – „i još čvršće nastavili da koračamo putem oporavka Crne Gore, jer smo u proteklih godinu dana pokazali da možemo! Za bolju i ljepšu i ekonomski stabilniju Crnu Goru, za tebe!“ zaključio je Labudović.

Mjesni odbor SNP Park

Povezane vijesti