SNP: PREDSJEDNIK CRNE GORE I FUNKCIONERI DPS-A BEZ ČESTITKE ZA UPRAVU POLICIJE

Saopštenje za javnost

Ni nakon pet dana od najveće zaplijene čak 1.400 kilograma kokaina, koja je najveća u istoriji Crne Gore, aktuelni predsjednik Crne Gore kao ni jedan funkcioner iz prethodne vlasti nije čestitao ovako veliku akciju službenicima Uprave policije i Uprave prihoda i carina. Ovaj događaj je bio udarna vijest u crnim hronikama u Evropi.

U svojim čestitkama koje je ranije Milo Đukanović, kao predsjednik Crne Gore upućivao tadašnjem ministru Mevludinu Nuhodžiću i bivšem direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću znao je da naglasi da ,,sve zapaženiji rezultati u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije, kao i prepoznatljiva kooperativnost naših službi bezbjednosti sa inopartnerima, potvrđuju da uspješno sprovodimo reforme kako u normativnom tako i institucionalnom dijelu i da nudimo efikasne i kvalitetne odgovore na aktuelne bezbjednosne prijetnje, po uzoru na savremene demokratske sisteme i pravne tekovine“.

Postavlja se pitanje zašto onda predsjednik Đukanović nije čestitao službenicima Uprave policije i Uprave prihoda i carina na rekordnoj zaplijeni narkotika već je svo svoje djelovanje poslednjih dana usmjerio na podizanje tenzija i prizivanja sukoba koji bi se mogli dogoditi prilikom ustoličenja mitropolita Joanikija.

Medijski centar SNP CG

Povezane vijesti

Đoković u finalu Rolan Garosa

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Rolan Garosa pobjedivši Karlosa Alkarasa u setovima sa 3:1 (6:3, 5:7, 6:1, 6:1). Meč godine, „blokbaster meč“,