Preminuo Metju Peri, zvezda serije „Prijatelji

Peri je bio najpoznatiji po ulozi sarkastičnog Čendlera Binga u veoma popularnoj seriji NBC-ja „Prijatelji“, koja je trajala 10 sezona, od 1994. do 2004. godine

Glumac Metju Peri, najpoznatiji po ulozi u sitkomu “Prijatelji”, pronađen je mrtav u svom domu, prenijeli su američki mediji. Imao je 54 godine.

Izvori iz policije rekli su za Los Anđeles Tajms da je Perija pronašla ekipa Hitne pomoći – bio je bez svijesti u hidromasažnoj kadi u svojoj kući u Los Anđelesu. Pokušaji reanimacije nijesu bili uspješni.

LA Tajms i sajt TMZ, koji su prvi objavili vijest, rekli su da nema znakova koji bi ukazali da je još neko bio u kući u trenutku smrti.

Njegovi publicisti i drugi predstavnici nisu odmah odgovorili na zahtjev agencije AP za komentar, prenosi Glas Amerike.

Na molbu AP-a da potvrdi da je policija izašla na lice mjesta na kućnu adresu Perija, pripadnik policije Los Anđelesa Drejk Medison rekao je da su otišli tamo „zbog istrage smrti muškarca u 50-im godinama”.

Peri je bio najpoznatiji po ulozi sarkastičnog Čendlera Binga u veoma popularnoj seriji NBC-ja „Prijatelji“, koja je trajala 10 sezona, od 1994. do 2004. godine. Ta uloga donijela mu je nominaciju za nagradu Emi 2002.

U toj seriji glumio je zajedno sa Dženifer Aniston, Kortni Koks, Metom Leblankom, Lisom Kudrou i Dejvidom Švimerom

Povezane vijesti