PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVU NA KONKURS ZA DODJELU STIPENDIJA

Iz Sekretarijata za opštu upravu i društvene djelatnosti Opštine Berane saopštili su da je produžen rok za prijavu na Konkurs za dodjelu stipendija studentima za školsku 2021/22. godinu, za 15 dana.

“Svi studenti sa područja opštine Berane koji zbog velikog interesovanja, kao i administrativnih procedura na fakultetima nijesu u mogućnosti da potrebnu dokumentaciju dostave u propisanom roku po već objavljenom konkursu, istu mogu dostaviti Sekretarijatu za opštu upravu i društvene djelatnosti naknadno, u produženom roku od 15 dana od dana isteka prethodnog konkursa najkasnije do 18. oktobra 2021. godine”, saopšteno je iz Opštine.

Kako smo ranije objavili Opština Berane će u školskoj 2021/22. godini stipendirati 20 studenata osnovnih i pet studenata postdiplomskih studija.

Kandidati koji konkurišu za dodjelu stipendije uz prijavu na konkurs prilažu – uvjerenje o državljanstvu ili fotokopiju biometrijske lične karte; potvrdu o upisu godine studija na osnovnim, odnosno postdiplomskim studijama; potvrdu o položenim ispitima iz prethodnih godina; potvrdu o ostvarenoj prosječnoj ocjeni tokom studija kao i potvrdu o prebivalištu.

Konkurs je otvoren 15 dana od dana objavljivanja produženja javnog konkursa, zaključno sa 18. oktobrom.

Povezane vijesti