PRODUŽEN ROK ZA PRIJAVU NA KONKURS ZA DODJELU STIPENDIJA

Iz Sekretarijata za opštu upravu i društvene djelatnosti Opštine Berane saopštili su da je produžen rok za prijavu na Konkurs za dodjelu stipendija studentima za školsku 2021/22. godinu, za 15 dana.

“Svi studenti sa područja opštine Berane koji zbog velikog interesovanja, kao i administrativnih procedura na fakultetima nijesu u mogućnosti da potrebnu dokumentaciju dostave u propisanom roku po već objavljenom konkursu, istu mogu dostaviti Sekretarijatu za opštu upravu i društvene djelatnosti naknadno, u produženom roku od 15 dana od dana isteka prethodnog konkursa najkasnije do 18. oktobra 2021. godine”, saopšteno je iz Opštine.

Kako smo ranije objavili Opština Berane će u školskoj 2021/22. godini stipendirati 20 studenata osnovnih i pet studenata postdiplomskih studija.

Kandidati koji konkurišu za dodjelu stipendije uz prijavu na konkurs prilažu – uvjerenje o državljanstvu ili fotokopiju biometrijske lične karte; potvrdu o upisu godine studija na osnovnim, odnosno postdiplomskim studijama; potvrdu o položenim ispitima iz prethodnih godina; potvrdu o ostvarenoj prosječnoj ocjeni tokom studija kao i potvrdu o prebivalištu.

Konkurs je otvoren 15 dana od dana objavljivanja produženja javnog konkursa, zaključno sa 18. oktobrom.

Povezane vijesti

Hana Ljuca ĐAK generacije Beranske Gimnazije

Čestitke! Odlukom Nastavničkog vijeća JU Gimnazije “Panto Mališić”, za učenicu generacije za školsku 2023/24. godinu izabrana je Hana Ljuca. Ona je učenica IV-2 odjeljenja.