PROTEST U TUZIMA: „JUČE ŠEJLA, ŠTA AKO SJUTRA TO BUDEŠ TI“

Protest zbog ubistva Š. B. (19) za koje krivično djelo je osumnjičen njen nevjenčani suprug I. Đ. (28) za kojim policija traga, počeo je danas u Tuzima.

Policija i dalje traga za I. Đ. (28) koji je osumnjičen za ubistvo nevjenčane supruge Š. B. (19) i ranjavanje njenog oca.

Podsjećamo, juče su se oglasili iz policije:
„Za krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija sumnjiči se I.Đ. Službenici Uprave policije preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju pronalaženja počinioca ovoga djela.

Kako smo ranije objavili lice za kojim s etraga od ranije je poznato policiji prema njihovim navodima:
„Takođe obavještavamo javnost da je ovo lice od ranije poznato policiji, te da su policijski službenici u odnosu na njega preduzimali službene mjere i radnje i protiv njega je 26. avgusta 2021. godine podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz čl. 36 stav 2 shodno Zakonu o zaštiti nasilja u porodici. Prijavu je podnijela njegova bivša nevjenčana supruga Š.B. u kojoj je navela da joj je ovo lice upućivalo prijetnje napadom.“

Povezane vijesti

Pretežno sunčano, do 28 stepeni

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, a najviša temperatura vazduha iznosiće 28 stepeni. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, poslijepodne