“Prvi put ga vidim ovakvog“ – Zagrljaj Nikole Jokića i Bogdana Bogdanovića na kraju meča za pamćenje

Bogdan Bogdanović odigrao je najbolju partiju u NBA karijeri i to protiv Nikole Jokića i Denvera.

Kapiten reprezentacije Srbije postavio je dva nova lična NBA rekorda – sa 40 poena popravio je svoj prethodni rekord za pet poena, a ubacio je i čak deset trojki (dosadašnji rekord osam). Ipak, sve ovo nije bilo dovoljno na Hoksi savladaju Nagetse (129:122).

Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović obilježili su duel Denvera i Atlante. Jokić postigao 25 poena (uz po osam skokova i asistencija) i odnio pobjedu, ali je Bogdanović, uprkos porazu Hoksa, “vijest dana”.

Kapiten Srbije je, iako je u igru ušao sa klupe, ubacio je 10 trojki (iz 17 pokušaja) i na terenu radio šta je hteo i sve vrijeme je držao Hokse u igri, čak i kada je Tre Jang isključen zbog dvije tehničke.

Bogdan je pokazao da je konačno potpuno spreman i da  se od njega  može očekivati  njegovs najbolja  sezonu u karijeri. Upravo o tome je govorio i Nikola Jokić koji nije štedio pohvale na račun Bogdanovića.

„Srećan sam što sam ga vidio zdravog i bez povreda. Mislim da ga prvi put vidim ovakvog, da se kreće normalno i da ga ništa ne boli. Sjećam se kad je imao i ranije ovakve utakmice u kojima se činilo da nikada neće promašiti“, rekao je Jokić.

Bliskost dvojice srpskih košarkaša u NBA ligi Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović srdačno su se izgrlili i proćaskali „svojim rječnikom“ poslije utakmice u Atlanti. Njihov susret bio je zanimljiv kamermanu koji je sve zabilježio.

Nagetsi su ovaj klip postavili na društvenim mrežama i postpisali ga sa: Poštovanje, Atlanta Hoks.

https://x.com/nuggets/status/1734411770331062505?s=20

Povezane vijesti