RADNI SASTANAK PREDSJEDNIKA BOGAVCA SA NOVOIZABRANIM RUKOVODSTVOM SAVJETA MZ POLICA

Predsjednik Opštine Tihomir Bogavac održao je radni sastanak sa novoizabranim predsjednikom Novakom Zekićem i članovima Savjeta Mjesne zajednice Polica sa ciljem rješavanja aktuelnih pitanja, a koji se odnose na vodosnabdijevanje i putnu infrastrukturu u ovoj Mjesnoj zajednici.

Predsjednik Bogavac je kazao da je ovo najbolja prilika da se razgovara o zajedničkim aktivnostima Opštine Berane i MZ Polica koje su realizovane u proteklom periodu, kao i o planovima za budući period, a sve u korist građana Berana odnosno Police, kao i o rješavanju problema snabdijevanja vodom u ljetnjim mjesecima kada obično dolazi do velike suše.

„Opština Berane će u saradnji sa MZ Polica riješiti problem vodosnabdijevanja sa kojim se već godinama unazad suočava, tako što će već u toku sledeće nedelje organizovati komisiju koja će izvršiti analizu terena i nakon čega će se početi sa pripremom projektne dokumentacije, a sve u cilju poboljšanja uslova  života mještana  Police“ – kazao je predsjednik Bogavac.

Dodao je da će doći i do poboljšanja putne infrastrukture – „Svjesni problema neadekvatnog puta u Mjesnoj zajednici trudićemo se da u što kraćem roku, a najkasnije do kraja godine unaprijedimo putnu infrastrukturu, asfaltiranjem putne dionice kod Groblja i kod Crkve na Goraždu“.

Sastanku su prisustvovali direktor DOO „Vodovod i kanalizacija“  Berane, Vuko Todorović, zamjenik predsjednika Savjeta MZ Polica, Milo Cikić, i članovi savjeta Vuksan Golubović i Vesko Đurišić.

Izvor : sajt Opštine Berane

Povezane vijesti