RADNICI UPRAVE PRIHODA I CARINA TRAŽE PREISPITIVANJE ODLUKE O DAMJANOVIĆU

?Grupa zaposlenih u Upravi prihoda i carina, kao i određeni broj građana uputili su ministru finansija i socijalnog staranja Milojku Spajiću inicijativa u kojoj traže da preispita odluku da Aleksandru Damjanoviću ne bude produžen mandat na čelu te institucije.

?U inicijativi navode da je postavljanjem Damjanovića za v.d. direktora Uprave prihoda i carina ministar zadobio dodatnu podršku građana Crne Gore, a samim tim i državnih službenika.

„S obzirom na to da je Damjanović svojim posvećenim radom, stručnošću dao doprinos povećanju profesionalnog i moralnog kredibiliteta Uprave prihoda i carina, povećanjem budžetskih prihoda, rukovodeće se pritom isključivo interesima države i građana, ovim putem podnosimo inicijativu za preispitivanje odluke, a sve u cilju njegovog daljeg angažovanja na mjestu direktora Uprave prihoda i carina“ navodi se u inicijativi.

?Inicijativu su potpisala 283 službenika Uprave prihoda i carina i građana.

Kako smo ranije saopštili, UPC je od kada je Damjanović na njenom čelu, napravio zavidne rezultate na suzbijanju šverca cigareta i droge.

➡️Vlada na elektronskoj sjednici nije produžila Aleksandru Damjanoviću funkciju vršioca dužnosti direktora Uprave prihoda i carina.
Za novog vršioca dužnosti imenovana je Milena Petričević.

Opširnije na našem portalu ➡️ budiminfo.me

Povezane vijesti