Radovanić imenovan za generalnog sekretara MVP

Vlada je donijela Rješenje o imenovanju Valentine Pavličić za zastupnicu Crne Gore pred Evropskim sudom za ljudska prava

Vlada Crne Gore je, na danas održanoj razmotrila nekoliko kadrovskih pitanja.

Vlada je razriješila generalnog sekretara Ministarstva vanjskih poslova Roberta Markića i na isto mjesto imenovala Miletu Radovanića, generalnog sekretara GP URA.

Vlada je donijela Rješenje o određivanju Milene Brnović za vršiteljku dužnosti pomoćnice direktora Uprave za kapitalne projekte – rukovoditeljke Sektora za pravne, kadrovske poslove, kontrolu kvaliteta i realizaciju ugovora.

Za punomoćnika – predstavnika državnog kapitala na vanrednoj Skupštini akcionara „Željeznička infrastruktura Crne Gore“ AD – Podgorica određen je Momčilo Jelić.

Vlada je donijela Rješenje o imenovanju Valentine Pavličić za zastupnicu Crne Gore pred Evropskim sudom za ljudska prava.

Razriješen je Odbor direktora D.O.O. „Crnogorski operator tržišta električne energije” ‒ Podgorica, u sastavu: Andrej Raspopović, Luka Jovanović i Nermin Škretović, a u novi OD su imenovani Andrej Raspopović, Luka Jovanović i Nermin Škretović.

Za punomožnika – predstavnika državnog kapitala na redovnoj Skupštini akcionara „Castello Montenegro” AD Pljevlja određen je Minas Trubljanin.

Ivana Bulatović određena je za punomoćnicu – predstavnicu državnog kapitala na vanrednoj Skupštini akcionara HG „Budvanska rivijera” AD Budva.

Vlada je izmijenila sjedište počasnog konzulata Crne Gore u Japanu iz Nagoje u Inujamu

Povezane vijesti