REKONSTRUKCIJA VLADE ILI NOVA KRIZA VLASTI?

➡️DA LI ĆE PREMIJER PREDUZETI KONKRETNE KORAKE I PREDLOŽITI PLAN REKONSTRUKCIJE SAZNAĆEMO DANAS?

Eksperti, političari ili i jedni i drugi, pitanje je na koje bi premijer mogao da da konačan odgovor, nakon sastanka sa liderima parlamentarne većine, koji je zakazan danas.

Lider SNP-a Vladimir Joković uoči sastanka kaže da očekuje da premijer predloži konkretne korake i da saopšti plan rekonstrukcije.

„Vjerujem da će premijer predložiti rješenja za rekonstrukciju ili će tražiti od partija da predlože šta bi oni htjeli“, rekao je Joković.

Lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović optimista je i nada se da su svi prihvatili ozbiljnost situacije.

“Nadam se da smo na visini zadatka. Na kraju smo, čini mi se, pod malim ili velikim uslovima, svi prihvatili rekonstrukciju, prihvatili da je to najbolji put i da ne treba se igrati odmah, prijetiti sa izborima. Može i tako, ali ozbiljni političari stvari mogu da riješe i u hodu, moraju”, ocijenio je Danilović.

Zdravko Krivokapić je prilikom formiranja Vlade Crne Gore 4. decembra prošle godine, tražio 200 dana za ocjenu njenog učinka.

Da li ćemo danas znati konačan odgovor premijera, ili će i dalje nastaviti po starom ➡️ JEDNO MISLIM, DRUGO GOVORIM, TREĆE RADIM?

Povezane vijesti

Pretežno sunčano, do 28 stepeni

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, a najviša temperatura vazduha iznosiće 28 stepeni. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, poslijepodne