Rekordni dobitak na lutriji: Srećni dobitnik osvojio 230 miliona eura

U maju ove godine, par iz Glostera osvojio je 184 miliona funti (216 miliona eura) na lutriji Euromilioni, što je bio novi rekord

Vlasnik tiketa iz Velike Britanije osvojio je rekordni džekpot od 195 miliona funti (230 miliona eura) na lutriji, saopštio je operator Kamelot. Srećni dobitnik je pogodio svih sedam brojeva. To je ujedno i najveći dobitak na Nacionalnoj lutriji svih vremena, rekao je Kamelot.

U maju ove godine, par iz Glostera osvojio je 184 miliona funti (216 miliona eura) na lutriji, što je bio novi rekord. Izvlačenje Euromiliona održava se dva puta sedmično, utorkom i petkom, i igra se u devet evropskih zemalja. Endi Karter iz Kamelota rekao je da je to bila „nevjerovatna noć za vlasnika tiketa iz Velike Britanije“. Ukupan iznos osvojen na izvlačenju u utorak je bio: 195.707.000 funti, prenosi Avaz.

Ako bude samo jedan vlasnik tiketa koji je osvojio džekpot, postat će bogatiji od pkevača Toma Džonsa, čija je imovina procijenjena na 180 miliona funti (211 miliona eura), prema listi najbogatijih ljudi Sandej tajmsa za 2022. Od osnivanja lutrije 2004. godine, 15 igrača osvojilo je džekpotove veće od 100 miliona funti (117 miliona eura).

Povezane vijesti

UP objavila hronologiju dešavanja na Cetinju

„U interesu javnosti, ukazujemo da na osnovu prikupljenih saznanja postoje indicije, zasnovane na iskazima lica iz neposrednog okruženja V.B., koje su ukazivale na promjene u