S- TRAVEL Turistička agencija iz Berana predstavila se na 54. Međunarodnom sajmu turizma

Vlasnica Turističke agencije Sandra Vešović za naš portal istakla je da je na najbolji mogući način predstavila Berane mnogobrojnim posjetiocima sajma

Sandra Vešović, vlasnica S – Travel agency

S- TRAVEL Turistička agencija iz Berana predstavila je svoju ponudu na 54. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu, a predstavnica i vlasnica Turističke agencije Sandra Vešović za naš portal istakla je da je na najbolji mogući način predstavila Berane mnogobrojnim posjetiocima sajma, a sve u cilju, kako kaže, privlačenja i dovođenja što većeg broja turista.

S travel agency

Nakon mnoštva sastanaka koje je Vešović imala tokom boravaka u Novom Sadu, veliki broj turističkih agencija izrazilo je svoju zainteresovanost za grad pokraj Lima, a uspješna promocija na sajmu će svakako rezultirati povećanom broju posjeta, ali i noćenja.

S travel agency

Aktivno učešće na Međunarodnom sajmu turizma imala je ova turistička agencija u susret zimskoj sezoni 2023/24, kao i prve ponude za ljeto 2024.

S travel agency

Povezane vijesti

Nedžad Drešević napustio Bošnjačku stranku

U obrazloženju ostavke naveo je da ne prepoznaje zalaganja za koje se borio zajedno sa Rafetom Husovićem, Kemalom Purišićem, Amerom Halilovićem, Osmanom Nurkovićem i drugim