Saobraćajna nesreća kod Tutina: Dječak prebačen za Beograd zbog teške povrede glave

Dječak i njegov otac su povrijeđeni u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se odgodila sinoć oko 19:30 sati, dok je dječakova majka, koja je bila bila trudna, preminula

Četverogodišnji dječak, koji je izvučen iz rijeke Ibar u blizini Tutina, prebačen je za Beograd

Dječak i njegov otac su povrijeđeni u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se odgodila sinoć oko 19:30 sati, dok je dječakova majka, koja je bila bila trudna, preminula, prenosi Avaz.

Kako prenosi Kurir, dječak je u teškom stanju transportovan za Beograd, dok je otac stabilno i o njemu vode računa u Opštoj bolnici u Novom Pazaru.

Dr. Ševćet Hajrović, načelnik hirurških grana u Opštoj bolnici Novi Pazar, rekao je da je dijete sinoć kod njih dovezeno bez svijesti.

Tragedija kod Tutina: Tročlana porodica iz Tivta sletjela u kanjon Ibra, stradala trudnica

– Povređeno je dijete starosti četiri godine koje je zadobilo tešku povredu glave. Polomljene su kosti lobanje i lica. Bio je u stanju hipotermije, jer je dugo bio u ledenoj rijeci. Ima povrede mozga, urađen je CT glave, a zbog teškog stanja on je transportovan u Beograd na Neurohiruško odjeljenje – rekao je dr Hajrović i dodao da je otac mališana u stabilnom stanju.

– On ima prelom rebara od prvog do sedmog, izliv krvi u pluća, dreniran je i briga o njemu se vodi u Opštoj bolnici Novi Pazar.

Podsjećanja radi, tročlana porodica, muž, njegova trudna supruga i četvorogodišnje dijete sletjeli su u kanjon rijeke Ibar, u blizini sela Batrage kod Tutina. Otac i dijete su spaseni, ali nažalost trudna žena je podlegla povredama.  Riječ je o porodici iz Tivta

Povezane vijesti