Saslušana državljanka Srbije zbog pokušaja da namami djecu u taksi

Budvanska policija privela je sinoć državljanku Srbije koja je, po navodima izvora iz policije, pronađena u Budvi u društvu muškarca.

“U pitanju je državljanka Srbije, a postupalo se po operativnim podacima da se u Budvi žena nalazi žena koja je vozeći se taksijem kroz Podgoricu tražila da vozač staje na autobuskim stajalištima, kako bi ona tražila od djece da uđu u taksi. Ta osoba je juče popodne došla u Budvu, nakon čega je budvanska policija, postupajući po molbi kolega iz Podgorice, reagovala i privela tu osobu”, naveo je izvor Portala RTCG.

Roditelji u prijavi navode da su dvije nepoznate osobe pokušavale da namame dvije djevojčice i jednog dječaka u vozilo, dok su na autobuskom stajalištu djeca čekala prevoz do škola.

Policija je pogledala snimke nadzornih kamera sa mjesta događaja i uzela izjave očevidaca.

„Za sad, indicije govore da da u činjeničnom opisu ovoga djela nema elemenata krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti, a takođe otmice“, saopštio je Darko Milonjić iz CB Podgorica.

Izvor: portal RTCG

Povezane vijesti

Lekić izlazi na crtu Đukanoviću?

Partiјe pobјednice na izborima 20. avgusta 2020. godine očigledno smatraјu da sadašnji predsјednik Crne Gore Milo Đukanović predstavlja naјveću smetnju konstituisanju njihove vlasti Dio parlamentarne