Saslušana državljanka Srbije zbog pokušaja da namami djecu u taksi

Budvanska policija privela je sinoć državljanku Srbije koja je, po navodima izvora iz policije, pronađena u Budvi u društvu muškarca.

“U pitanju je državljanka Srbije, a postupalo se po operativnim podacima da se u Budvi žena nalazi žena koja je vozeći se taksijem kroz Podgoricu tražila da vozač staje na autobuskim stajalištima, kako bi ona tražila od djece da uđu u taksi. Ta osoba je juče popodne došla u Budvu, nakon čega je budvanska policija, postupajući po molbi kolega iz Podgorice, reagovala i privela tu osobu”, naveo je izvor Portala RTCG.

Roditelji u prijavi navode da su dvije nepoznate osobe pokušavale da namame dvije djevojčice i jednog dječaka u vozilo, dok su na autobuskom stajalištu djeca čekala prevoz do škola.

Policija je pogledala snimke nadzornih kamera sa mjesta događaja i uzela izjave očevidaca.

„Za sad, indicije govore da da u činjeničnom opisu ovoga djela nema elemenata krivičnog djela koje se goni po službenoj dužnosti, a takođe otmice“, saopštio je Darko Milonjić iz CB Podgorica.

Izvor: portal RTCG

Povezane vijesti

Pretežno sunčano, do 28 stepeni

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, a najviša temperatura vazduha iznosiće 28 stepeni. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, poslijepodne