Šćekić: Bulatović je bio primjer stradanja zbog vjere u ljude, ta osobina ga je izdvajala od drugih – Od onih koji su mu okrenuli leđa u trenutku kada je trebalo stati uz njega!

„Svojom čašću i poštenjem zaslužio je da ga uvijek samo po dobru i sa velikim poštovanjem pamtimo i pominjemo“

Potpredsjednik SNP Crne Gore, potpredsjednik Vladeza demografiju i mlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić ukazao je čast i sjećanje na osnivača, prvog predsjednika Socijalističke narodne partije i prvog predsjednika Crne Gore Momira Bulatovića, i rekao je da mu je veliko zadovoljstvo da posle 26 godina može čestitati Dan osnivanja Socijalističke narodne partije.

Pravi momenat je da se sjetimo osnivača, prvog predsjednika SNP i prvog predsjednika Crne Gore Momira Bulatovića, kojeg je krasilo oličenje pravog državnika, odlučnost i dostojanstvenost, istakao je Šćekić na svojim društvenim mrežama.

Dodao je da je Bulatović bio primjer stradanja zbog vjere u ljude, ali isto tako, ta osobina ga je izdvajala od drugih, kako kaže, od onih koji su mu okrenuli leđa u trenutku kada je trebalo stati uz njega.

„Svojom čašću i poštenjem zaslužio je da ga uvijek samo po dobru i sa velikim poštovanjem pamtimo i pominjemo.

Neka mu je vječna slava i hvala!“ zaključio je Šćekić.

Povezane vijesti

Italijanke koje se bore protiv mafije

U regiji Pulja grupa žena se suprotstavlja mafijaškim strukturama moći, izlažući se velikim ličnim rizicima To je bio prizor iz filma “Kum”. U noći prvog

Danas je Kurban bajram

Najveći islamski praznik Kurban bajram počinje danas, a slaviće se četiri dana. Praznik se zove Kurban bajram jer se na taj dan prinosi žrtva –