Šćekić: U nedelju će se desiti očekivane promjene u Mojkovcu, Petnjici i na Cetinju

U susret lokalnim izborima u nedelju, potpredsjednik SNP CG Dragoslav Šćekić je pozvao građane Mojkovca, Cetinja i Petnjice da se sjete svih onih ciljeva, vrijednosti i ideala koji su doveli do pada DPS-a 30. avgusta 2020. godine. Ista ta volja i prkos su nam potrebni i 5. decembra kako bismo se oslobodili vladavine bivšeg režima i u ovim opštinama.

„Socijalistička narodna partija Crne Gore, nastala kao narodni pokret čiji je osnovni cilj bio borba protiv režima Mila Đukanovića, proteklih godina bila je okosnica svih napora za oslabađanje naše države. Posebno veliki doprinos dali smo veličanstvenoj pobjedi koja se desila 30.8.2020. godine, ne žaleći truda da konačno promijenimo tok istorije Crne Gore“ rekao je potpredsjednik SNP-a.

Istakao je da na Cetinju i u Petnjici samostalno, a u Mojkovcu u okviru koalicije „Za budućnost Mojkovca“, SNP kao građanska partija slobodnih ljudi daje puni doprinos da bi se desile dugo očekivane promjene i u ovim gradovima.

„Na ovim lokalnim izborima treba da pokažemo mjesto DPS-u i njenom predsjedniku, koji je najveći kočničar na putu Crne Gore ka EU. Svima je sada jasno da je DPS partija koja više nema šta ponuditi jer smo rezultate njihovog rada osjetili u prethodnih 30 godina, koje su bile karakteristične po produkovanju vještačkih podjela, unižavanju pravih vrijednosti, dovođenju građana na ivicu egzistencije i najvećoj nezaposlenosti“ kazao je Šćekić.

I dodao „Na ovim lokalnim izborima pad podrške DPS-u biće osjetan, a to zavisi upravo od vas, poštovani građani. Konačno je došlo vrijeme da se osionosti, podjelama i primitivnim prijetnjama stane na put.“

Ističe da je Crnoj Gori hitno potrebna konsolidacija i borba protiv svega lošeg što nam je ostavljeno, prije svega protiv organizovanog kriminala i korupcije i nezaposlenosti kao glavnim uslovima rasta ekonomije i standarda građana, kao i nastavka integracionog puta Crne Gore.

„Oslobođeni svih nepočinstava koje je do sada koristila DPS, tabajmo zajedno put prema vrijednostima demokratskih naroda, prema EU, ali čuvajući svoju posebnost i tradiciju.Zbog toga, glasajte za promjene: „Za budućnost Mojkovca“ pod rednim brojem 6, „SNP – Časno za Petnjicu“ pod rednim brojem 7, „SNP – Časno za Cetinje“ pod rednim brojem 6.“

Povezane vijesti

Pretežno sunčano, do 28 stepeni

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, a najviša temperatura vazduha iznosiće 28 stepeni. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, poslijepodne