SJUTRA BEZ STRUJE POJEDINI DJELOVI GRADA

Zbog planiranih radova na mreži, sjutra će, u terminu od 8.30 do 14.30 sati, bez struje biti uže gradsko jezgro, dio ulice 29. novembar (Rudarska, Tehnostar-2, Centar za kulturu), dio ulice Milorada Jovančevića (Vodovod, Centrala, Hladnjača – trgovinski centar Laković i Okov) i dio ulice Mirka Arsenijevića.

Od 12.00 do 15.00 sati bez napajanja električnom energijom će ostati Novo naselje, Fudbalski Stadion, Hala Sportova i dio ulice 29. novembar, dok su za period od 12.00 do 18.00 sati najavljena kratkotrajna isključenja izvoda 10kV iz TS 35/10kV Berane 2 Centar – pojedini djelovi užeg gradskog jezgra i prigradsko naselja Pešca.

Iz CEDIS-a je saopšteno da se navedeni radovi izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

Povezane vijesti

Uhapšena direktorica ASK-a Jelena Perović

Direktorica Agencije za sprečavanje korupcije (ASK) Jelena Perović uhapšena je danas u akciji Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO). Službenici SPO ušli su jutros sa nalogom za

Pretres u prostorijama ASK-a

Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) ušli su jutros sa nalogom za pretres u zgradu Agencije za sprječavanje korupcije (ASK). SPO je blokirao zgradu i u