Sjutra oblačno, ali bez padavina

Najviša dnevna temperatura od  5 do 11 stepeni.

Sjutra iznad najvećeg dijela Evope promjenljivo vrijeme sa kišom i snijegom.  Na sjeveru i istoku jako-ledneo  hladno sa snijegom. Na jugozapadu  i jugu kontinenta više sunca. Temperatura najviša dnevna u Moskvi minus 12  a u Atini 30 stepeni toplije sa temperaturom od oko 18 stepeni.

Na zapadu Balkana, sjutra,  promjenljivo sa kišom  na istoku i jugu više sunca i relativno toplo. Najviša dnevna temperatura vazduha do 18 stepeni.

Na sjeveru CG, u Novogodišnoj noći i sjutra oblačno i uglavnom bez padavina. Sjutra naveče slabija kiša u planinama susnježica. Duvaće umjeren do pojačan jugozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura od  5 do 11 stepeni.

Na jugu, tokom Novogodišnje noći oblačno,  od ponoći očekuje se kiša, sjutra tokom dana oblačno sa kišom krajem dana i naveče jača kiša. Temperatura do 14  stepeni.

MORE, umjereno talasasto. Vjetar  slab do umjeren,  jugoistočni  tokom dana i zapadni. Temperatura mora oko 15 stepeni.

 CG tri dana-Sjever

Narednih dana, na sjeveru, u utorak promjenljivo do pretežno oblačno uglavnom suvo samo ujutru i naveče očekuju se vrlo slabe padavine. U srijedu pretežno oblačno povremeno slaba kiša u planinama susnježica. Duvače umjeren na udare i jak vjetar južnih smjerova.

CG tri dana-jug 

Na jugu, utorak, ujutru  i naveče slabija kiša, tokom dana uglavnom suvo sa sunčanim periodima. U srijedu pretežno oblačno povremeno sa kišom.

Zanimljivost

Tokom Novogodišnje noći temperatura će biti u prosjeku za oko 5 stepeni iznad uobičajene. Inače rekordno najhladnija Novogodišnja noć u Crnoj Gori bila je za doček 2015. tada se temperatura spustila do minus 24 stepena u Rožajama,  minus 20 u Žabljaku i minus 18 u Bijelom Polju. Na području Glavnog grada najhladniji doček Nove Godine bio je za doček 2017. godine tada se temperatura spustila do minus pet stepeni

Povezane vijesti

TO Berane na Sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija Berane će tradicionalno predstaviti ponudu našeg grada na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Sajam je otvoren danas pod sloganom “Avantura počinje ovde”