Slučaj „Tunel“: Identifikovana jedna od dvije ženske osobe, Podgoričanka bila veza kopačima?

Policija provjerava svaku sumnju i operativna saznanja. Tek treba da se utvrdi dokle je njen kontakt išao i da li je eventualno došlo do osnova sumnje da je izvršeno neko krivično djelo

Podgorička policija identifikovala je jednu od dvije ženske osobe koje se navodno dovode u vezu sa osobama osumnjičenim u slučaju „tunel“, potvrđeno je nezvanično za portal Dan od izvora bliskog istrazi.

Kako nam je rečeno, identifikovana je Podgoričanka K. B. Naime, istraga utvđuje da li je ona zloupotrebila položaj jedne ženske osobe koja radi u Viši sud.

Za sada, protiv ovog lica nema krivične prijave i istraga je i dalje u toku. Policija provjerava svaku sumnju i operativna saznanja. Tek treba da se utvrdi dokle je njen kontakt išao i da li je eventualno došlo do osnova sumnje da je izvršeno neko krivično djelo.

Takođe, za sada nema zvaničnih i potvrđenih informacija da je vozač iz zgrade Višeg suda na bilo koji način povezan sa ovim slučajem i za sada nema krivične prijave protiv tog lica.

Podsjećamo, za kopanje tunela i probijanje zida depoa Višeg suda osumnjičeni su za sad Veljko Marković (32), njegov stric Milan Marković (53), Dejan Jovanović (30) i Vladimir Erić (32) iz Loznice

Povezane vijesti