SMŠ „Dr Branko Zogović“ obilježava 26. godina postojanja

Tim povodom je 29. 10. 2021. godine organizovan svečani program u prostorijama ove škole. Goste i prisutne kolege je pozdravila v.d. direktora Mirosava Bojović, koja je od početka školske godine na čelu ove obrazovno – vaspitne ustanove.

Bojović se prisutnima obratila prisjećajući se Miloša Crnjanskog: „Beskrajni plavi krug i u njemu zvezda.“ Tim riječima aludirajući na dr Branka Zogovića, kao zvijezdu naše hirurgije, čije ime ova ustanova nosi sa ponosom.

Predstavnici Opštine Berane i brojni članovi kolektiva škole su prisustvovali svečanosti, a osim njih bili su prisutni direktor Opšte bolnice Berane i direktorica Doma zdravlja „dr Nika Labović“ Berane, Milorad Magdelinić i Julijana Zečević. Među brojnim gostima bili su i ljekari.

Bogat programski sadržaj,sa horskom pjesmom, recitacijom i dokumentarcem, ostaće u sjećanju prisutnih, koji su, po svemu sudeći, uživali u programu koji su priredili učenici i profesori ove škole.

Povezane vijesti

BiH: Pronađen kokain u paketima banana

Kokain su juče prilikom rada u skladištu pronašli u paketima banana radnici te odmah obavijestili svoga šefa, koji je pozvao vlasnika firme U Širokom Brijegu,