SNP će podržati Milatovića

„Kandidatu DPSa – Milu Đukanoviću je za trećinu smanjena podrška u odnosu na predsjedničke izbore 2018. godine.

To znači da ćemo svi zajedno 2. aprila da se izborimo za puno razvlašćivanje gospodina Đukanovića i DPS-a“

Rezultati prvog kruga izbora za predsjednika Crne Gore potvrđuju da su u Crnoj Gori danas učvršćeni ideali velike pobjede od 30. avgusta 2020. godine, saopšteno je iz Socijalističke narodne partije SNP.

Kako su naveli iz te partije, kandidatu DPS-u je za trećinu smanjena podrška u odnosu na predsjedničke izbore 2018. godine, a kandidati koji zagovaraju principe velike pobjede od 30. avgusta su u zbiru osvojili preko 60 odsto glasova.

– To znači da ćemo svi zajedno 2. aprila da se izborimo za puno razvlašćivanje gospodina Đukanovića i DPS-a- kazali su iz SNP-a.

Socijalistička narodna partija Crne Gore, poručuju, daje punu podršku gospodinu Jakovu Milatoviću u drugom krugu izbora za predsjednika države.

– Ova podrška je dio kontinuirane borbe SNP-a za bolju, napredniju i demokratskiju Crnu Goru. Podrška gospodinu Milatoviću i njegova pobjeda u drugom krugu predsjedničkih izbora značiće ostvarenje onih ciljeva za koje se SNP dosledno bori svih 25 godina svog postojanja- navodi se u saopštenju.

– Sa našim saveznicima nastavljamo i posvećenu borbu protiv organizovanog kriminala i mafije, podizanju životnog standarda građana daljem osnaživanju vladavine prava i demokratije u Crnoj Gori- zaključuju u saopštenju

Povezane vijesti