SNP: Đukanović će morati da prihvati da je postao politička prošlost

Iako mu to pada teško, Đukanović će morati da prihvati za njega poraznu činjenicu da je postao dio političke prošlosti Crne Gore, saopštili su iz Socijalističke narodne partije.

Kako su kazali, juče je Milo Đukanović „prevazišao samog sebe iako se činilo da je to nemoguće“.

„Nakon razgovora sa zamjenikom pomoćnika američkog državnog sekretara za Evropu i Evroaziju Gabrijelom Eskobarom, šef Đukanovićevog kabineta se oglasio, ni manje ni više, nego demantom saopštenja Ambasade SAD u Crnoj Gori, koje je dato preko Tvitera“, naveli su oni.

Iz SNP-a kažu da je očigledno „Đukanoviću mnogo zasmetala Eskobarova konstatacija, iznijeta u tvitu, da ga brine „ukorijenjena korupcija u zemlji“, pa je brže-bolje isturio svog šefa kabineta da izlizinim frazama i floskulama pokuša da ublaži jasnu kritiku bivšeg režima“

„Međutim, iako se koprca i pokušava da zamaskira katastrofalno stanje koje vlada u Crnoj Gori nakon poraza DPS-a na prošlogodišnjim izborima, Đukanović ne može ubijediti ni domaću, a još manje inostranu javnost u svoje bajke. Gabrijel Eskobar odlično poznaje stanje na Zapadnom Balkanu i u Crnoj Gori i sigurno je da nije i da neće povjerovati Đukanovićevim pričama za malu djecu“, saopštili su iz SNP-a.

Povezane vijesti

BiH: Pronađen kokain u paketima banana

Kokain su juče prilikom rada u skladištu pronašli u paketima banana radnici te odmah obavijestili svoga šefa, koji je pozvao vlasnika firme U Širokom Brijegu,