SNP: Odluku o učešću u Vladi donijećemo na osnovu mogućnosti da se sprovedu programska načela najbolja za naše građane

„S obzirom da je to tema od najvećeg društvenog interesovanja i značaja, obavijestićemo javnost o ishodu tih razgovora čim budemo imali konačan dogovor“

Socijalistička narodna partija (SNP) saopštila je da svoju podršku i učešće u Vladi ne uslovljava podrškom najmanje 49 poslanika.

Rekli su da bi voljeli što stabilniju većinu u Skupštini za formiranje Vlade, jer takva Vlada, kako su kazali, može lakše i efikasnije obavljati svoj posao, ali da SNP svoju podršku nikad nije vezivao za konkretan broj od 49 poslanika.

„Mi ćemo odluku o našem učešću u Vladi donijeti na osnovu mogućnosti da sprovedemo naša programska načela i teme od najveće važnosti za naše glasače, kao što su popis stanovništva, nastavak gradnje autoputa ka Boljarama i Beogradu, kao i ravnomjeran ekonomski razvoj sjevera Crne Gore“, navodi se u saopštenju.

Rekli su da su razgovori o formiranju Vlade u toku, te da je kontakt između donosilaca odluka svakodnevan.

„S obzirom da je to tema od najvećeg društvenog interesovanja i značaja, obavijestićemo javnost o ishodu tih razgovora čim budemo imali konačan dogovor“, zaključuju iz SNP-a.

Povezane vijesti