SNP PODRŽAVA SVAKI DOGOVOR KOJI VODI KA BOLJEM ŽIVOTU GRAĐANA CG

➡️POZDRAVLJAMO DOGOVOR DF-a I DEMOKRATA, VJERUJEMO U PODRŠKU URE

Socijalistička narodna partija pozdravlja svaki dogovor koji znači izlazak iz krize i konačni put ka boljem životu i prosperitetu građana Crne Gore, saopšteno je iz SNP-a.

Oni pritom podsjećaju na to da je SNP uvijek bila ta koja je pozivala na smirivanje tenzija i razgovor i dogovor unutar parlamentarne većine.

„Dogovor unutar vlasti postoji ali postojale su i neke sitne razlike koje su nadamo se usklađene na pravi način.“ ističu u SNP-u

Prema njihovim riječima, SNP je još 4. decembra prošle godine, tačnije potpredsjednik Dragan Ivanović koji je u nekoliko navrata bio učesnik u razgovorima o formiranju vlasti nakon izbora, ukazivao na potrebu da umjesto 12 u Vladi bude 18 ministarstava.

„Naime, potpredsjednik Ivanović je još tada premijeru Krivokapiću ukazao na činjenicu da smanjivanje broja ministarstava može izazvati probleme u funkcionisanju Vlade, što se i ispostavilo tačno, jer je preobiman posao koji Vlada treba da obavi kako bi se sve dovelo u red nakon cunamija zvanog DPS i sateliti, koji su dvedest i kusur godina harali našom državom i ojadili je.“ ističu u ovoj partiji. 

SNP takođe izražava uvjerenje da podrška URE neće izostati, „da je svima stalo da ova vlast funkcioniše kako treba“.

Kada su u pitanju medijski navodi o ponudi manjinskim strankama da budu dio vlasti, iz SNP-a su kazali da su oni od početka bili za to da manjinske stranke budu dio vlasti i imaće u tom smislu podršku SNP-a. 

Povezane vijesti