SNP: Prošlo je vrijeme kada su organizovani kriminal i korupcija prolazili nekažnjeno

„Očekujemo da ovaj proces dovede i do procesuranja i kažnjavanja nalogodavaca zločina protiv Pavla Bulatovića i Duška Jovanovića, kao i svih ostalih nepočinstava koje su činile kriminalne grupe u sprezi sa bivšim režimom“

Socijalistička narodna partija (SNP) pozdravila je akciju hapšenja bivšeg visokog policijskog funkcionera Zorana Lazovića i nekadašnjeg glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića.

Iz SNP-a su naveli da hapšenje Katnića i Lazovića pokazuje da nijedan pojedinac ne može biti nedodirljiv pred zakonom, „a naročito oni koji su zloupotrebili važne državne i institucionalne funkcije“.

„Prošlo je vrijeme kada su organizovani kriminal i korupcija prolazili nekažnjeno i nadamo se da je ovo jedan od mnogo neophodnih koraka ka rasvetljavanju zločina iz prošlosti i dostizanja dugo čekane pravde za naše građane. Očekujemo da ovaj proces dovede i do procesuranja i kažnjavanja nalogodavaca zločina protiv Pavla Bulatovića i Duška Jovanovića, kao i svih ostalih nepočinstava koje su činile kriminalne grupe u sprezi sa bivšim režimom“, saopšteno je iz SNP-a.

Dodaju da daju punu podršku Specijalnom državnom tužilaštvu i Specijalnom policijskom odjeljenju, sa očekivanjem da će i dalje nastaviti sa isporučivanjem rezultata u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije

Povezane vijesti

Hana Ljuca ĐAK generacije Beranske Gimnazije

Čestitke! Odlukom Nastavničkog vijeća JU Gimnazije “Panto Mališić”, za učenicu generacije za školsku 2023/24. godinu izabrana je Hana Ljuca. Ona je učenica IV-2 odjeljenja.